torsdag 15. april 2010

Og her står nye bilder på vent.....

Bestillingene ser ikke ut til å ha strandet enda, her er det en liten haug med nye bilder på gang. Hadde jeg nå enda fått ferdig trappebildet til mitt eget hus. Blir ikke helt enig med meg selv om hvordan det skal bli!


Slik ser det i alle fall ut foreløpig.

7 kommentarer:

 1. Hei Eva!
  Jeg synes bildet ser kjempefint ut. Masse spennende farger, akkurat sånn som jeg liker det. Gleder meg til å henge det på den hvite veggen min! ;)
  Bildet som du skal ha selv blir råtøft. Det kommer til å bli et skikkelig blikkfang når en går opp trappa!
  Jeg synes du er kjempeflink til å bruke så mange forskjellige farger. Da blir bildene spennende, og man ser noe nytt i bildet hele tiden.
  Stor klem fra Henriette! (",)

  SvarSlett
 2. Ser litt dramatisk ut, Eva! Kjempestilig:)
  Gleder meg til å se det ferdig!
  Klem-klem

  SvarSlett
 3. En fugl hvisket meg i øret i dag at du har en fornøyd kunde ;) Jeg må reise tvert til Henriette for å skue underverket. Da vanker det plutselig en ny bestilling skal du se. Min kjære mor har lovt meg et bilde!

  Klem-klem fra Bratsberg.

  SvarSlett
 4. Hei,
  og takk for sist :)

  Jeg har omsider funnet veien til bloggen din, og har lagt med til som følger. Jeg har et stort ønske om at NOEN (håper min kjære følger med på bloggen min...) gir meg et bilde i 30-årsgave :) Ta en titt på bloggen min, så ser du hva jeg har i tankene... :-)

  SvarSlett
 5. Hei , så moro at du har laget deg en blogg! Veldig fine bilder du lager :) Jeg legger deg til på siden min hvis det er i orden? Håper ellers alt er bra med dere! Kristin

  SvarSlett
 6. Så utrolig flink du er! Husker jeg mailet med deg for godt og vel et år siden. Hadde (og har) store planer om å se nærmere på bildene dine! :))

  SvarSlett
 7. Stilig blogg du har, tøffe bilder du lager! Og flotte unger! Kikka på bildene på facebook.

  Klem fra gammeltanta!

  SvarSlett