onsdag 27. januar 2010

Dansedamen


Dansedamen min beskriver perfekt fargene mine om dagen. Det er ingen bilder som produseres nå som slipper unna disse fargene:0)

mandag 25. januar 2010

Et nytt bilde snart klart ....


Da var dette klart for lakkering........
                                      
og dette under veis........




                            

fredag 22. januar 2010

Hurra hei og hopp.......






Da er jeg på plass i kjelleren full av pågangsmot og kreativitet. Rart hvordan dette svinger, kan det ha noe med at lille frøken T sov litt i natt.....I dag er jeg sikker på at jeg får til noe veldig bra på lerret og utgangspunktet skal være bildene jeg tok dagen før den fantastisk fine tresnøen forvant.


Tror disse bildene passer fint som en tosidig pute!

torsdag 14. januar 2010

Bilder fra malerommet!


Slik ser det ut her jeg holder på....Det må være litt sånn rotete, at jeg bare kan løpe ned ved ledige stunder. Det er ikke så mange av dem lenger.....men de som jeg har er effektive og veldig god rekreasjon fra en stressende hverdag. Egentlig skulle man jo hatt et flott atelie med store vinduer og masse fint lys, men jeg kan liksom ikke bytte med stua. Dessuten hadde det jo ikke vært noe særlig at det så slik ut når man fikk besøk, så jeg takker meg til mitt lille avstikk i kjelleren!

tirsdag 12. januar 2010

Blanke lerreter

Da er julen over og kjelleren er full av blanke lerreter. Jeg er superklar for å iføre meg malerskjorten igjen å sette i gang. Til dere som har bilder i bestilling jeg har ikke ligget helt på latsiden i julen........! Snart kommer det noen bilder fra hva jeg holder på med.